Állandó probléma Önnél is az adatok, információk védelme? Mi megoldjuk Ön helyett: szerverközpontunk teljes védelmet nyújt adatainak.
Képzelje el, hogy irodájában és azon kívül is kollégái hatékonyan és eredményesen tudják munkájukat végezni, és nem kell tartania az esetleges adatvesztéstől sem. Ugye, milyen megnyugtató állapot?

 

Ráadásul bárhonnan, bármilyen “okos” eszközről elérhető (tablet, mobiltelefon, pc, laptop…)

Szerverközpont

 

Milyen előnyöket nyújtunk Önnek szerverközpontunk által?

 

1.Illetéktelen hozzáférés, vírusfertőzés, zsarolóvírusok támadása kizárva

 

Számos olyan helyzetnek vagyunk kitéve, amikor vírusok, kémprogramok vagy adathalászok jutnak be saját gépeinkbe, hozzáférést kapva ezáltal a szigorúan védett információinkhoz, adatainkhoz. Ennek több tragikus kimenetele is lehet: felhasználják ellenünk, a nyilvánosság tudomására hozzák, vagy egyszerűen csak törlik őket, illetve korlátozzák a hozzáférésünket ezekhez.
Szervereink leveszik ezt a terhet az Ön válláról, mivel az adatok, információk fizikailag nem az Ön hardver eszközein vannak, ezért bármilyen egyéni támadás az eszközei ellen nincs hatással biztonságára.

 

2.Nincs véletlen törlés


Szervereink automatikusan mentenek minden Ön által bevitt adatot, így nem fordul elő az a kellemetlen helyzet, amikor egyik munkatársa véletlenül rossz gombot megnyomva akár az egész addigi munkáját törli. Sokszor az ilyen helyzetből, saját gépen történő tárolás esetén nem mindig van helyreállítási lehetőség, főleg, ha azok a dokumentumok csak egyszer szerepeltek a gépen.

Mi biztosítjuk Önnek a folyamatos mentést és visszaállítást, így megkímélve az Ön idejét és energiáját az elveszett dokumentumok újra előállítására.

 

3.Saját hardverek műszaki meghibásodása nem gond az adatai szempontjából

Mint tudjuk, „ami elromolhat, az el is romlik”, bármikor meghibásodhat a számítógép, melyen az adatokat és információkat tárolják. Jó esetben javítható a meghibásodás, ám még ebben az esetben is hátráltatva van az üzletmenet, amíg a javítás ideje tart. Ekkor nem tudunk hozzáférni semmilyen adatunkhoz, hiszen sokszor egy hardver hibánál szervizbe kell vinnünk gépünket. Arról már nem is beszélve, hogy ha végzetesen sérült az adathordozó…

 

4.Távmunka lehetősége

A távmunkára régebben csak néhány kivételezett munkakör számára volt lehetőség, hiszen a céges folyamatokhoz szükség volt a munkatársak által készített vagy vezetett dokumentumokra, táblázatokra, valamint egyéb adatokra. A szerverközpont gyarkolatilag kiterjeszti a céges hálózatot, így bárhol, az országot járva, vagy akár otthon ülve is elérjük a munkánkhoz szükséges adatokat, információkat.
Valljuk be, mennyire megkönnyíti a saját és a kollégáink munkáját, ha az adott helyen az irodán kívül is tudunk az ügyfél vásárlási szokásairól, előző megrendeléseiről, így rögtön, a vele való tárgyalás során már személyreszabott ajánlatot tudunk neki prezentálni, tényszerűen és azonnal tudunk reagálni az általa tett megjegyzésekre, akár problémáról, akár egy következő együttműködésről legyen szó.

 

5.Centralizált adattárolás folyamatos mentéssel

 

Minden egy helyen. Ha esetleg az Ön gépén mégis történt egy véletlen törlés, vagy vírustámadás, esetleg illetéktelenek feltörték a rendszerét, a központi szerverünkhöz bármilyen más eszközről azonnal felcsatlakozhat, hogy a munkát ott folytassa, ahol abba hagyta, a teljes, az Ön rendelkezésére álló adatbázisával. Ezzel Ön nem veszt semmiféle adatot, információt, ráadásul az illetéktelen behatoló sem tud hozzáférni azokhoz.

 

6.Saját szerver beállításának, folyamatos karbantartásának gondja nem terheli Önt

 

Egy szerver minimum 200 ezer forint, ehhez jön hozzá havonta kb. 10-20 ezer forint egy külsős vagy belsős rendszergazdának. Ha pedig úgy dönt, hogy nem fizet meg egy rendszergazdát, aki törődik a szerverrel, akkor sebezhető, vírusos és ennek következtében lassú lesz. Az Ön és munkatársai munkáját nem hogy segítené, de nagy mértékben hátráltatni fogja, és rengeteg bosszúságot, ablakon kidobott pénzt fog eredményezni. Ráadásul ki van téve a zsarolóvírusok veszélyének is, amik a felhős rendszereket kevéssé veszélyeztetik. Ha pedig a saját szerverét megtámadják, az adatok el is veszhetnek… Szerverközpontunk folyamatosan frissített, állandóan felügyelt, karbantartott rendszer.

 

A Számlázó Programom számos előnye közül a szerverközponti adattárolás az, amely a biztonságot és a távmunkát alapvetően biztosítja.

 

Ha Ön eddig hezitált, ragadja meg az alkalmat, és töltse le most a demo verziót: https://www.szamlazoprogramom.hu/demo-letoltese