számlázó program

Számlázó programom


Alapfunkciók

Okos számlázó kisvállalkozásoknak: számlázás, készlet és partner kezelés.

Mindent tud amire egy magyar vállalkozásnak szüksége lehet.

számlázó program számlázó program

Ingyenes számlázó program helyett

Ingyenes számlázó helyett használjon olyat, ami a későbbiekben bővíthető, úgy, ahogy cége is fejlődik! A mai számlázó programok már sokkal többel tudják segíteni a napi munkáját, mint egy sima számlatömb. Alapverziónk is már készletet, több árat, kedvezményeket kezel, illetve partner és termék kartonokat vezet.

Számlázás

Gyors, könnyen megtanulható számlázás. Többféle megjegyzést adhat a számlához, akár tételenként is fűzhet megjegyzést. Számlázáskor lehetősége van felülbírálni az árat, ha eseti kedvezményt adna. Saját logóval ellátott számlakép, elérhetőséget fel lehet tüntetni rajta, termékek cikkszámait, illetve a partner szállítási címét is (ha eltér persze)

számlázó programszámlázó program
számlázó program számlázó program számlázó program számlázó program számlázó program számlázó program

Termékek kezelése Profi módon

Innovatív Gyorskeresés
Szoftverünk mindenben keres, akár több szórészlet alapján is: kék 5L-es vödröt keres? Mindegy, hogy nem tudja hogy volt rögzítve, szoftverünk akkor is megtalálja! Sosem volt ilyen gyors a számlázás, kollégái nem fognak többet panaszkodni, hogy nem találnak valamit.

5 eladási ár + EUR, akciós árak
Termékeiről rengeteg adatat rögzíthet: beszerzési ár FT-ban, EUR-ban, 5 féle eladási árat (amit ráadásul partnercsoportokhoz rendelhet: kisker ár, nagyker ár), beszállítót, minimum készletet, terméksúlyt.

Excelből feltölthető, frissíthető terméktörzs
Termékeit ráadásul exportálhatja Excelbe, illetve vissza is importálhatja Excelből, így bármikor frissítheti árait, egy-egy nagyobb árfolyamváltozásnál!
Ezen kívül leírást adhat a termékéhez, súlyt, csomagolási egységet, angol megnevezést, mennyiségi kedvezményt vagy akár minimum készletet is.

Termék karton
Bármikor visszanézhetjük egy termék fogyását, bevételezését, vagy hogy kinek lett eladva (milyen áron!) a termékkartonon!

Készletkezelés - Bevételezések, szállítólevelek

Bevételezésheti beszállítójától az árut, ami rögtön készletre is kerül, szállítólevelekkel pedig kiírhatja partnereinek. Több szállítólevélen át is gyűjtheti partnerenként a szállítást, majd egy gombnyomásra leszámlázhat, akár egyszerre több szállítólevelet is. Ilyenkor mindig van alkalma arra, hogy módosítson a tételekben, a partner nevében, vagy a fizetési módon.

számlázó program számlázó program
számlázó program

Partner kezelés, partnerkarton, üzletkötők kezelése

Partnereihez felviheti alapértelmezett fizetési módjukat, határidejüket, kapcsolattartóját, e-mail címét.
Partnerkarton mindig visszanézheti vásárlási előzményeit, mikor mit vásárolt, milyen áron, vagy éppen, hogy mennyivel tartozik! Partnerenként beállíthatja, hogy melyik üzletkötőjéhez tartozik, így hónap végén kimutatást húzhat le üzletkötőnként is!

Kintlévőségkezelés

A szoftverben nyilvántarthatja, hogy melyik számláját fizették ki, melyikkel tartoznak (részfizetést is tud!). Fizetési felszólítást, egyenlegközlőt is nyomtathat, illetve ezeket e-mailben is elküldheti. Ilyenkor a partner megkapja az összes kifizetetlen számláját is PDF-ben, így nem hivatkozhat arra, hogy nincsenek meg a számlák!

számlázó program
számlázó program

Kedvezmények, árazás

Különböző kedvezményeket állíthat be partnerenként, amiket számlázás közben felülbírálhat. Termékenként 5 eladási árat határozhat meg, pl. kisker ár, nagyker ár, így számlázáskor a partnercsoportonként a helyes árat adja fel a szoftver.

Árajánlatok, Proforma számlák kezelése

Árajánlatokat is készíthet a programból, illetve proforma számlákat is, amiket később egy gombnyomásra leszámlázhat. Tudta, hogyha Proforma számlát ad ügyfelének, akkor addig nem kell ÁFÁ-t fizetnie, amíg be nem jött az összeg (ellentétben a rendes számlával)?

számlázó program számlázó program
számlázó program

Számlák, árajánlatok, fizetési felszólítások e-mailben küldhetőek

Azon túl, hogy minden bizonylatot, kimutatást, listát ki tud menteni Excel-be, HTML-be, PDF-be, bizonylatait el is tudja küldeni e-mailben (a programból)! Megspórolhatja így például a faxolás, borítékolás költségeit is, vagy csak meggyorsíthatja egy-egy utalás elintézését, hisz vásárlója rögtön kézhez kapja a számlát!

Jogosultságok, naplózás

Felhasználóinak, kollégáinak külön jogosoultsági szinteket állíthat be, így például nem mindenki láthatja a beszerzési árakat, böngészhet a kimutatásokban. Mindenki csak azzal dolgozhat, ami őrá tartozik. Ráadásul naplózza is tevékenységüket, így visszanézheti ki vitt fel rosszul egy terméket!

Napi automatikus adatmentés

Adatai maximális biztonságban vannak, a szoftver minden reggel automatikusan elkészít egy teljes adatmentést, amiből bármikor visszaállítható a teljes adatbázis. Ráadásul minden nem foglal többet pár megabyte-nál, így egy pendrivera is nyugodtan lementheti! Nincs több elveszett adat!

számlázó program számlázó program

Kimutatások

Szoftverünkben több mint 30 féle kimutatás található. Ezeket ráadásul tetszés szerint paraméterezheti. Eladási statisztikák termékcsoportonként, partnercsoportonként, forgalmi listák fizetési módonként, üzletkötőnként, vagy akár megyénként!Kérésére személyesen letelepítjük, áttöltjük termékeit a régi programjából, és beoktatjuk kollégáinak!

Prémium tulajdonságok

Számlázó program, beépített CRM rendszerrel, megrendelések kezelésével

számlázó program számlázó program

Profi alapverzión felül

Profi
+
Számlázó program + Többraktár-kezelés, több gépre bővíthető, több felhasználós, modulokkal bővíthető
+
Vevői-szállítói rendelések, képek, dokumentumok, házipénztár, bejövő számlák kezelése, vonalkódnyomtatás + beépített CRM

Hálózatos működés

Cégével együtt bővítheti ügyvitelét, így kollégái párhuzamosan, együtt dolgozhatnak a programban. Használhatja akár 5-10 gépen is egyszerre. A szerver gép lehet valamelyik kliens gép, de nagy adatbázisoknál érdemes külön gépre tenni azt (lehet Linux serveren is). Szoftverünk a kiforrott, jól bevált MySQL adatbázist használja.
Több felhasználó használhatja egyszerre, így akár 5 gépen is számlázhatnak. Különöböző jogosultsági szinteket lehet beállítani.

számlázó program
számlázó program

Modulokkal bővíthető, testreszabható

Prémium csomagunkat bármelyik kiegészítő modulunkkal bővítheti, egyedi igényei szerint. Számlázó programunk több mint 300 féle módon testreszabható, de ha valamit így sem találna, szívesen segítünk megoldani egyedi igényeket is.


Bővíthető például: Webáruház kapcsolattal, Könyvelésre feladással, Egyedi árak kezelésével, Szervíz modullal

A teljes ügyviteli folyamat nyomomkövetése

Szereti egyben látni Ön is a folyamatokat?
1. Bejött az új érdeklődő,
2. Tárgyaltunk vele,
3. Árajánlatot kapott,
4. Rákérdeztünk, hogy megkapta-e az árajánlatot,
5. Megrendelés,
6. Telepítés,
7. Telepítés utánkövetés (elégedett volt-e),
8. Számlázás,
9. Figyelmeztetés a számla lejártáról,
10. Kiegyenlítés -
Mindezt egy programban tudja nyomom követni Prémium Ügyvitelünkkel.

számlázó program számlázó program
számlázó program számlázó program számlázó program számlázó program

Prémium Ügyfélkezelés

Partnereihez felviteli a kapcsolattartókat, azt hogy honnan jöttek, mi érdekli őket, illetve azt is, hogy kivel mit beszélt meg.


Emlékeztetők
Felviheti azt is, hogy kivel mit beszélt meg, mikorra ígért egy kiszállást, árajánlat küldést.

Ezekre bármikor gyorskereshet is, illetve az emlékeztetők megjelennek a program indításakor is, vagy éppen számlázáskor, hogyha van teendők az aktuális ügyféllel.

Kollégái így biztos nem felejtik el, amit a vásárlónak ígértek!

Több raktár kezelése

Profi verziónkkal ellentétben is már korlátlan számú raktárat hozhat létre, így például bizományos raktárakat is, vagy akár az autói készleteit is nyilvántarthatja. Raktárközi mozgással viheti át a készletet egyik raktárból a másikba. Természetesen egy gombnyomásra listázhatja is az aktuális leltárat is, vagy azt is, hogy mi fogyott a bizományos készletből.

számlázó program
számlázó program számlázó program

Vevői rendelések, foglalások kezelése

Felveheti rendeléseit rögtön a szoftverbe is, ilyenkor a számlázó program nem vonja le a készletből a termékeket, csak lefoglalja azokat. Ha egy másik kollégája megpróbálná eladni a terméket, figyelmeztetni fogja, hogy már le van foglalva X Y vevőnek! Ugyanez igaz a webről beérkező megrendelésekre is! Ráadásul ezeket a megrendeléseket egész nyugodtan módosíthatja, egészen addig amíg le nem számlázza őket.

Automatikus utánrendelés, szállítói rendelések

Naponta utánrendelhet beszállítójától, ugyanis a program a minimum készlet figyelésnél figyelembe veszi a már megrendelt árukat is, és annak megfelelően rendel a beszállítótól (sőt, még a csomagolási egységet is figyelembe veszi). Ezt a rendelést akár e-mailen is elküldheti partnerének, angol, német, francia, szlovák nyelveken is, mivel azon az ő beszállítói cikkszámuk lesz rajta. Később amikor az árú megjön, egy gombnyomásra be is vételezheti azt készletre, persze ekkor még mindig módosíthat a mennyiségeken.

számlázó program számlázó program
webes számlázó program

Pénztár és bank nyilvántartás

Pontos elszámolást vezet a program arról, hogy mennyi bevételünk volt, és mennyi kiadásunk, és ez alapján vezeti a házipénztárat. Természetesen bevételi és kiadási készletbizonylatot is lehet nyomtatni a szoftverrel.

Bejövő számlák nyilvántartása

Kiadásainkat rendszerezhetjük kategóriák szerint mint pl: adó, autó, bérek, irodaköltségek. Természetesen figyelmeztet rá, amikor el kell utalnunk egy összeget, az utalandók listáját bármikor lekérhetjük. Bejövő számlákat rendelhetjük projectekhez is!

webes számlázó program
webes számlázó program számlázó program

Termékfotók kezelése

Termékfotóinkat is feltölthetjük a szoftverbe, így megkönnyítve a termékek azonosítását. Ezeket a képeket a program az adatbázisban tárolja, így több gépről is elérhető, sőt az adatmentésben is megőrzi azokat.

Vonalkód nyomtatása

Bevételezéskor rögtön vonalkód cimkéket is nyomtathatunk a programból, hogy fel tudjuk cimkézni a termékeket. Természetesen később is lehetőségünk van utólag is nyomtatni egy-egy termékből ha elfogyna. Laser nyomtatóval, illetve speciális vonalkódnyomtatóval is együttműködik a szoftver.

számlázó program
számlázó program

Előleg számlázás

Proforma számlázáson kívül előleg számlát is tud készíteni a szoftver, amivel egy-egy munkára előleget vehetünk fel a jogszabályoknak megfelelően. Későbbiekben akár több előleg számlából is készíthetünk végszámlát.

Beépített, innovatív CRM rendszer!

Semmisem rontja jobban a hatékonyságot, mint amikor több különálló rendszert használnak. A számlázó program beépített CRM-mel lesz igazán hatékony! Görgessen lejjebb a részletes leírásért!

számlázó program

Minimum készlet rendelés:Beépített CRM Modulunk:

Görgessen lejjebb!

Egyedi-CRM


CRM Program

Cége fejlődésének következő lépcsőfoka

Miért fontos a CRM program a válságban?

1. Törödjön többet meglévő ügyfeleivel!
2. Kik a legjobb vevőit? Foglalkozzon velük!
3. Figyeljen ügyfelei igényeire - hol vannak az értékesítési lehetőségek?
4. Kényeztesse hűséges törzsvásárlóit!
5. Nem elég keményebben dolgozni az új vásárlóiért, okosabban is kell!

crm program
crm program crm program crm program crm program crm program crm program

Pontos ügyfélnyilvántartás

Tudta, hogy cégének legnagyobb kincse ügyféladatbázisa?

Persze csak akkor, ha pontosan van vezetve!
Melyik vásárlója honnan jött, ki az üzletkötője, mi érdekli pontosan. Mikor kerestük, mikor voltunk nála, kapott ajánlatot.
Kategóriákba tudja sorolni őket: érdeklődők, vásárlók, törzsvásárlók, amiket alábonthat még állapotok szerint is.
Partnere összes kapcsolattartóját berögzítheti, hiszen az is fontos, hogy a cégen belül kivel tartjuk a kapcsolatot, kinek menjen a fizetési felszólítás.
A partner szerződéseit is felrögzítheti az adott partner kartonjára.
Üzletkötője egy partner kartonra ránézve rögtön láthatja, hogy a partner hogy szokott fizetni, van-e tartozása, mik a kedvenc termékei, milyen gyakran vásárol.
Ön pedig láthatja, hogy milyen árrése van a partneren, sőt tervezni is tud ezzel kapcsolatban, hogyha áralkura kerülne sor.

Partner ne csak egy adat legyen, tudjon róla mindent!

Teendők, emlékeztetők nyilvántartása - kollégái elszámoltatása

Számlázó programban általában csak a számlákat, kintlévőségeket szokták vezetni. CRM modulunkba berögzítheti az összes partnerhez tartozó megkeresést, telefont, e-mailt, érdeklődést, árajánlatot, tárgyalást, mindent ami a partnerhez tartozik. Ez azért különösen fontos, hogy a későbbiekben bármikor előkereshetőek legyenek ezek az információk. Mikor tervezik a fenti fürdőszoba felújítását? Milyen termék érdekelheti még? Prémium vagy az olcsóbb termékek érdeklik inkább?

Kiváncsi kollégái hogy dolgoznak?

Természetesen mindezekhez felelős rendelhet kolléági közül, és határidőt, amit Ön később egy kattintásra átnézhet - hogy mennyire nem dolgoztak éppen.

Nézzen körül más crm programoknál is, mielőtt döntene!

crm program crm program crm program
crm program

Közös naptár nézet

Szoftverünk előnye akkor jön ki igazán, amikor többen használják, akkor igazán hasznos a közös naptár nézet: kinek mikor van irodán kívül dolga, ki hogy ér rá. Látjuk egymás feladait, így a közös munka tervezése sosem volt ilyen egyszerű! Természetesen mindez Google Naptárral van összekapcsolva, hogy akár okostelefonon is követhessük az eseményeket.

Dokumentumok kezelése

Dokumentumok, szerződések, fényképek feltöltése partnerekhez, vagy pl. bejövő számlák scannelése, mindezt egy programban. Minden tárgyaláshoz, emlékeztetőhöz csatolhatunk mellékletet, pl. egy fotót, egy tervrajzot, amit később egy gombnyomásra előhívhatnak kollégáink.

crm program
crm program

A 4M elve: Megfog, Megért, Megtart, Megismétel

A sikeres ügyfél kezelés a 4M elve köré épül. Amikor egy új vásárlónk van, először Megfogjuk a szolgáltatásunkkal, termékünkkel. Elemezzük vásárlói szokásait, igényeit, azaz Megértjük. Ezáltal érzi, fontos számunkra az elégedettsége, és egyedi igényei, tehát Megtartjuk érdeklődését felénk. Ennek a folyamatnak az eredményeként lesz vásárlónkból hűséges törzsvásárló, aki újból és újból Megismétli a vásárlást.

Rég nem rendelt törzsvásárlók - Kiket kell felhívni, emlékeztetőül, hogy vásároljanak?

Legnagyobb előnye, hogy egyben van a számlázó és a CRM, hogy ilyen FORINTOSÍTHATÓ listákat tud adni.

Hetente bejárt önhöz vásárolni Gipsz Jakab, de hetek óta nem jött? A szoftver automatikusan feldobja, így Ön (vagy üzletkötője) oda tud telefonálni, hogy mi ennek az oka.

Ügyfele értékelni fogja a törődést - hogy fontos Önnek minden egyes vásárló!

crm program

+

a CRM Pro modullal

(Nem része a prémium csomagnak)
CRM Program

Értékesítési lehetőségek rögzítése

Emlékeztetők mellé felvihetik kollégái azt is, hogy kit mi fog érdekelni a közeljövőben!

Nincs elszalasztott lehetőség!

Mindennek nyoma van, így kollégái rá tudnak kérdezni az ügyfélre pár hónap múlva, hogy hogy áll az építkezés, aktuális-e a fürdőszobabútor. Ön pedig látja, hogy milyen kereslet várható a következő hónapban!
Segíthetünk még valamivel?

Törzsvevők automatikus kiemelése

Mindenki tudja, hogy a cégek többsége a törzsvevőkből él, de vajon minden kollégája tisztában is van azzal, hogy kik a törzsvevői? Szoftverünk automatikusan kiemeli a törzsvevőket, vásárlási szokásaik alapján, így új kollégái rögtön tudni fogják, kiket kell kiemelten kezelni.

crm program CRM Program
crm program crm program

Vásárlási szokásosok elemzése

Tudja Ön, hogy kik a törzsvásárlói? Azt is tudja mi érdekelheti még őket, a megszokott termék vásárlása mellett? És ha Ön ezt tudja, fel is ajánlja nekik személyreszabottan? Biztosan tapasztalta már, hogy rendszeres vásárlói el-el tűnnek, elmaradoznak hosszabb időre… A legtöbb bevételkiesést a vásárlók nem megfelően kezelése tudja okozni, ami által elpártolnak a jó vevői. Ez ellen úgy tehet a legjobban, ha figyel rájuk! Számlázó és CRM szoftverünk alkalmas arra, hogy miután egy vásárló megkapta Önnél a számlát, egy e-mailben vagy smsben automatikusan megköszöni a vásárlást – persze ez még nem minden! Küldje ki a termék leírását, dokumentációját az e-mail csatolmányaként, Például: "Köszönjük, hogy megvásárolta a fűrészünket, a használat előtt kérjük olvassa el a mellékelt leírást" Ezt a fajta ügyfél kezelést kevesen használják még nálunk! Egy ilyen boltba Ön is szívesen vissztérne igaz? De menjünk tovább! Egy hét múlva a rendszer megkérdezi a vásárlótól: "Köszönjük múlt heti "fűrész" vásárlását , reméljük elégedett volt vele! Tudta, hogy nálunk sövénynyírókat is lehet kapni? Mellékeltük sövénynyíróink árlistáját és linkjét a weboldalunkra!"

Marketing csatornák elemzése

Tudja, hogy melyik hirdetésből jöttek ügyfelei? Melyik oldalról jöttek jól fizető ügyfelei, és melyikről a problémásak? Vajon a Google-ről vagy a Facebookról érkező ügyfeleinken kerestünk többet?

CRM Program
CRM Program CRM Program

Rég vásárolt törzsvásárlókra figyelmeztetés

Szoftverünkben egy gombnyomásra lekérheti azon partnereinek a listáját, akik eddig törzsvásárlók voltak (gyakran vásároltak), de egy időben elfordultak a cégtől, hetek óta nem rendeltek. Érdemes üzletkötőjének felkeresnie őket!

Egyedi listák létrehozása - egyedi tulajdonságokkal

Különböző szempontok alapján saját listákat hozhat létre, amin csak azok az adatok jelennek meg, amikre ön kiváncsi! Pl. A heti eladások a facebookos vevőkből!

Egyedi partnertulajdonságok

Mit szeretne nyilvántartani a vevőiről? Milyen háziállatuk van, milyen autót vezetnek? Bármit beállíthat, és később szűkíthet ezekre: budapesti kutyás ügyfeleit egy gombnyomásra lekérdezheti például!

CRM Program CRM Program
crm pro

Egyedi szűrések, automatikus jelentések

Ezeket az egyedi jelentéseket ráadásul automatizálhatja is, így Ön ezeket pl. minden pénteken megfogja kapni, ott lesznek az Ön postafiókjában!

Célzott levelek,SMS-ek egy-egy célcsoportnak

Egy-egy célzott listát létrehozva rögtön e-mailt vagy SMS-t is küldhet facebookos vásárlóinak, amiben további vásárlásra buzdíthatja őket! Számlázó program hírlevélkezelővel.

crm pro számlázó program
crm pro

Automatizmussal bővíthető

A fent sorolt listákat, jelentéseket, célzott leveleket automatizálhatja is, hogy azok maguktól elkészüljenek, elküldésre kerüljenek bizonyos eseményeknél - így biztos, hogy minden vevő értesítve lesz, pl. mielőtt lejár a garancia a termékhez!
Számlázó Program Árak

Programunkra 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Szoftverünket eszközönként már havi nettó 5.000 Ft
licenszhasználati díjért is használhatja!

Eltérő igények, egyedi kérések esetén vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ha nem elégedett a termékünkkel, akkor 30 napon belül kérdés nélkül visszafizetjük az árát!


Ügyfeleink mondták számlázó programunkról

"Az új vásárlási szokások elemzése funkció nagyon hasznos számunkra - azóta ebből dolgozunk!" - Horváth István - Pohárcenter

"Rég láttam ennyi hasznos funkciót egy programban!" Vörös Mihály - www.arendszergazda.hu

"A kereskedelmi szektorban működő cégként egy komplex megoldást
kerestünk a számlázási és raktározási feladatok ellátására.
Az E-szoftver programmal jelentős előre lépést értünk el.
Külön kiemelném a működés során felmerülő új igények kezelését." - Varga Csaba - Topsafe Kft.
Extra modulok

Kiegészítő modulok a számlázó programhoz

Felhő alapú működés

Mobilalkalmazások

CRM Pro modul

Projekt kezelés

Mailmaster kapcsolat

Könyvelésre feladás

Egyedi árak modul

Munkalap, szervíz modul

Gyártás modulMunkalapok kezelése - Szervizeknek

Gépnyilvántartás - kihelyezett, vagy gyakran javított gépek nyilvántartására

Gépnyilvántartás 2.
Tovább a Számlázó Program moduljaihoz

Szeretne több információt kapni?

Töltse ki a rövid űrlapot, és mi jelentkezünk

Meg szeretném ismerni a számlázó programomat!

Ha Ön meglévő felhasználónk és csak újratelepíti a szoftvert, kattintson ide!
Elérhetőségeink

E-Szoftver Kft.

1191 Budapest, Üllői út 178. (09-16h)

Telefon: +36-1-631-4695
E-mail: info@szamlazoprogramom.hu


Kik vagyunk?

E-Szoftver

Az E-Szoftver Kft egy 2000 óta fejleszti ügyviteli szoftvereket. Termékeink országszerte több mint 1000 cégnél futnak. Nap mint nap számlák tízezrei készülnek számlázó programunkkal!

Erősségünk az egyedi igények kialakítása, a szoftverek testreszabása. Kevés cég foglalkozik ezzel olyan szinten mint mi. Az egyedi igényekben profik vagyunk.

Ismerjük meg egymást személyesen!

Partnereinket szinte kivétel nélkül személyesen ismerjük. Szeretjük megismerni ügyfeleinket, jöjjön be hozzánk egy kávéra, és beszéljük meg, miben tudnánk Önnek segíteni!

E-Szoftver Kft.

Malinovszky László ügyvezető

>