Kapcsolat

Kérjen egy ingyenes konzultációt, kollégáink felkeresik Önt!

Elérhetőségeink

E-Szoftver Kft.

1191 Budapest, Üllői út 178.

Telefon: +36-1-631-4695
E-mail: info@szamlazoprogramom.hu


Kik vagyunk?

E-Szoftver

Az E-Szoftver Kft 2000 óta fejleszt ügyviteli szoftvereket. Termékeink országszerte több mint 1000 cégnél futnak. Nap mint nap számlák tízezrei készülnek számlázó programunkkal!

Erősségünk az egyedi igények kialakítása, a számlázó program testreszabása. Kevés cég foglalkozik ezzel olyan szinten mint mi. Az egyedi igényekben profik vagyunk.

Nézzen körül más számlázó programoknál is, mielőtt döntene!

Hol találkozhatott már velünk?

Találkozhatott már velünk személyesen a Marketing Expo-n, HungExpo kiállításokon, a Vállalkozz Hatékonyan Klub rendezvényein (KÉN nap), BNI rendezvényeken, de abban biztosak vagyunk, hogy legalább 1 közös partnerünk biztosan van, nézze csak meg bejövő számláit!

Ismerjük meg egymást személyesen!

Partnereinket szinte kivétel nélkül személyesen ismerjük. Szeretjük megismerni ügyfeleinket, egyedi igényeiket, jöjjön be hozzánk egy kávéra, és beszéljük meg, miben tudnánk Önnek segíteni!

E-Szoftver Kft.

Malinovszky László ügyvezető

Szeretne több információt kapni?

Töltse ki a rövid űrlapot, és mi jelentkezünk

Meg szeretném ismerni a számlázó programomat!

Ha Ön meglévő felhasználónk és csak újratelepíti a szoftvert, kattintson ide!
Demó letöltése

A demónk a teljes verziót tartalmazza, minden modul be van kapcsolva rajta, és van töltve demó adatokkal. A teljes verzió ezzel megegyezik, bár bizonyos korlátozások vannak a demóban!

Hadd mutassuk be személyesen inkább!

Fontos számunkra a személyes kapcsolat, ezért szívesebben mutatnánk be Önnek személyes a programot, ahol először is meghallgatnánk Önnek mire van szüksége. Ezután mutatnánk meg azt, hogy miben tudunk segíteni Önnek!

E-Szoftver Kft.

Malinovszky László ügyvezető

>