Számlázó Programom
Webáruház számlázás

Webáruház számlázás

Kollégái könnyebben, gyorsabban, hatékonyan dolgozzák fel a rendeléseket!

Szoftverünket háromféleképpen lehet összekötni webáruházakkal:

Egyedi fejlesztésű webáruházzal
Ha ön saját fejlesztővel, programozóval készített egyedi fejlesztésű webáruházat, és le tudja fejlesztetni a kapcsolatot, a következő a teendője:

Töltse le küldje el ezt a formátum leírást a programozónak: Megrendelés fogadó XML formátum
A programozónak annyi a dolga, hogy minden egyes rendelésről készít egy ilyen XML fájlt és elhelyezi egy FTP elérésen (webshopoldala.hu/admin/rendelesek mappa mondjuk), amihez a programnak ad egy dedikált FTP elérést.
A szoftver a Fájl/Webáruház kapcsolat gombra kattintva felmegy az FTP-re és megnézi, hogy van-e új XML, ha van, beolvassa azt, és átnevezi .XM-re.

Az új partnereket ellenőrzi a szoftver, és ha kell felviszi újként kapcsolattartóval, szállítási címmel, megjegyzéssel, telefonszámmal, e-mail címmel.

Fontos, hogy a rendszer a megrendelésben szereplő árakon számlázza ki a termékeket, így bármilyen egyedi webshop kedvezmény is érvényesíthető (kupon kedvezmény, hétvégi 5%-os áreső, bármi), függetlenül a számlázó szoftverben érvényes listaártól.
A termék nevek is lehetnek különbözőek, ugyanis a rendszer cikkszám alapján azonosítja be a termékeket (ha üres a cikkszám, akkor név alapján, ha úgysem találja, akkor új terméknek viszi fel!).

Shoprenter webáruházból számlázás (Webshop Experts)
Shoprenter webáruház számlázás esetén elég csak a megfelelő paramétereket bemásolni és máris működik a webáruház kapcsolat

Szükséges a webáruház url-je, a felhasználónév és jelszó a Shoprenterhez a kapcsolathoz.
A kapcsolathoz engedélyezniük kell a számlázós export kapcsolatot (a Shoprenternek a kapcsolatot)

Shoprenter esetén csak SILVER vagy GOLD előfizetésnél engedélyezik a kapcsolatot!

UNAS webáruház számlázás
UNAS webshop esetén a felhasználónév, jelszón kívül a SHOPID-re van szükség, és az AUTHCode-ra, amit az UNAS webshop admin felületén talál(Beállítások/Külső kapcsolatok/Számlázás menüben).

Az API kapcsolat csak akkor használható, ha az áruház üzemeltető a harmadik kiegészítő modult is megrendeli, egyedi megállapodás alapján ettől el lehet térni. Az UNAS átadja a rendelés forrását is, azaz, hogy honnan érkezett a látogató. A szoftver így meg tudja mondani hóvégén, hogy mennyit költöttünk pl.: adwords,facebook, árösszehasonlító oldalakra, és mennyi bevétel jött onnan. Még fontosabb, hogy rögtön látjuk azt is, hogy hol mennyi volt az árrés. Hisz nem mindegy, hogy az akciós termékeket rendelik csak meg, vagy a prémium termékeinket is.

+1 Bármilyen egyéb, külső rendszerrel
Ha valamilyen külső rendszerrel szeretnék összekötni a számlázó programot, az FTP-s XML-es kapcsolat ugyanúgy megoldás lehet erre is.

Lényegében mindegy mi állítja elő ezt a formátumot, a program képes belőle számlát vagy vevői rendelést is készíteni. Töltse le küldje el ezt a formátum leírást a programozónak: Megrendelés fogadó XML formátum
A programozónak annyi a dolga, hogy minden egyes rendelésről készít egy ilyen XML fájlt és elhelyezi egy FTP elérésen (webshopoldala.hu/admin/rendelesek mappa mondjuk), amihez a programnak ad egy dedikált FTP elérést.
Ha ez megoldható, akár külső automatizmus alapján automata-számlázásra is képes a számlázó program.

A modul  ára : nettó 25.000 Ft 1 gépre

UNAS webárház számlázás