1. Használjon CRM programot

Számlázó programjában a számlázáson kívül az érdeklődőit, beszállítói adatait is vezesse. Ne csak azokról legyen listája, akik már vásároltak Öntől, hanem azokról is, akik érdeklődnek cége iránt. Kik azok akiket XY termék érdekel, kik azok akiket pár hónap múlva kell felhívni, mert akkor nyitnak, stb. Ha cége növekedése a cél, ezt a lépést nem tudjuk eleget hangsúlyozni mennyire fontos. Minél több adattal dolgoznak, annál jobban ki tudják szolgálni az érdeklődőket, jobban tudni szűrni egy adott szegmensre.

2. Költség nyilvántartás

Cége nem csak attól lesz sikeresebb 2017-ben, hogy nagyobb árbevételt érnek el, hanem attól is, ha azt nagyobb profittal érik el. A profit pontos nyilvántartásához elengedhetetlen, hogy a költségekről is pontos listája legyen, ne csak a könyvelőtől várja azt. Pontosan mire, mennyit költöttünk, mindezt csoportokra rendezve, hogy később statisztikát lehessen róla készíteni.

3. Projektek nyilvántartása

Sok cég projektekkel dolgozik, ahol fontos tudni, hogy hogy áll az adott üzlet. Nyereséges vagy még nem, ehhez jól jön, ha már a számlázó programban fel tudják rögzíteni, hogy melyik bejövő és kimenő számla melyik projekthez tartozik.

4. Üzletkötők elszámolása

Melyik a legjobb üzletkötő a cégnél? Ki hozza mindig az “olcsó jánosokat” és ki az aki megfelelő árréssel tud eladni? Ki mennyi új vevőt hoz, vagy csak a meglévők forgalmából él?

Mind-mind olyan kérdés, amit érdemes elővenni 2017-ben!

5. Túratervek

Optimális-e a beosztása a kollégáknak? Ügyesen vannak szervezve a címek vagy csak össze-vissza? A benti kolléganőnek mennyi ideje megy el azzal, hogy a másnap útvonalat osztja be a kollégának? Érdemes ezt is programon belül megoldani, nem pedig átgépelni a Google térképbe minden egyes címet.

6. Több gépről elérés

Még mindig várniuk kell egymásra a kollégáknak, hogy a másik kilépjen a programból, átadja a helyet, számítógépet? A számlázás csak a központi irodában megy, a raktárban, másik boltban nem?

Használjanak olyan programot, ami több gépről is elérhető. Sőt, mobilról az üzletkötő már a megrendelést fel is viheti a programba, hogy a kollégáknak ne kelljen azt egy e-mailről átgépelni!

7. Kedvezmények

10% vagy 15% vagy 20% kedvezmény van Gipsz Jakab Kft-nek? Minden termékre vagy csak bizonyos termékekre?

Ne tartsák ezeket észben, mert valaki úgyis elfogja felejteni! Kezelje ezt is a program, hogy gyorsabban, pontosabban menjen a számlázás!

Használják Önök is a Számlázó Programomat januártól, töltsék le a demó verziót!

https://www.szamlazoprogramom.hu/demo-lp