E-Szoftver Kft.

1191 Budapest, Üllői út 178.

Értékesítő elérhetősége:

Telefon: +36-20-403-0835

Email: ertekesites@szamlazoprogramom.hu

Iroda elérhetősége:

Telefon: +36-30-342-6299

Technikai support elérhetősége:

Telefon: +36-20- 5588-578

Email: support@e-szoftver.hu
Email: help@e-szoftver.hu


Távsegítség kéréséhez töltse le a TeamViewer-t

Kik vagyunk?
  • Az E-Szoftver Kft 2000 óta fejleszt ügyviteli szoftvereket. Termékeinket országszerte több ezer cég használja. Nap mint nap számlák tízezrei készülnek számlázó programunkkal!
  • Mobilalkalmazásaink segítségével a számlázáson kívül szállítólevelek, megrendelések, lejárati idők és munkalapok kezelése is lehetséges, mobilnyomtatással.
  • Erősségünk a sokoldalúság, az egyedi igények kialakítása és a mobilalkalmazásunk, a számlázó program testreszabása. Ezért az élelmiszer nagykereskedésekkel kezdve az építőiparon át, a kis és nagy gép szervizekig rengeteg különböző szegmensnek nyújtanak megoldást rendszereink. Kevés cég foglalkozik mobil megoldásokkal olyan szinten mint mi.
  • Az egyedi igényekben profik vagyunk.

Nézzen körül más számlázó programoknál is, mielőtt döntene!

 

Hol találkozhatott már velünk?

Találkozhatott már velünk személyesen a Marketing Expo-n, HungExpo kiállításokon, a Vállalkozz Hatékonyan Klub rendezvényein (KÉN nap), BNI rendezvényeken, de abban biztosak vagyunk, hogy legalább 1 közös partnerünk biztosan van, nézze csak meg bejövő számláit!

Jöjjön el hozzánk egy személyes bemutatóra Partnereinket szinte kivétel nélkül személyesen ismerjük. Szeretjük megismerni ügyfeleinket, egyedi igényeiket, jöjjön be hozzánk egy kávéra, és beszéljük meg, miben tudnánk Önnek segíteni!