Mobilon számlázni ennyire egyszerű:

mobil számlázó program

mobil számlázó program

Ismerje meg, hogy mobil számlázó program megoldásunk ezen kívül mennyi mindenben tud segíteni!

Iphone/Android eszközökön is elérhető, folyamatosan újabbnál újabb ötletekkel, funkciókkal bővítjük alkalmazásunkat.

Hiszünk benne, hogy ez a jövő megoldása, hisz ma már mindenki az okostelefonját használja napi 24 órában.

Érd el az ügyviteleddel amit akarsz és úgy, ahogy csak TE akarod!

Üzletkötője felveheti a rendelést egy tableten:
Irodai kollégái pontosan látják a terepen felvitt adatokat:
Raktáros kollégája már készítheti is össze a rendelést a kiszállításra:

A leginnovatívabb mobil számlázó program!

Alkalmazásunk akkor a leghasznosabb, ha asztali ügyvitelünkkel együtt használja!
Ráadásul használhatják egyszerre Windows-ból és Tabletekről is!

Mit tud a mobil számlázó program?

A mobilalkalmazás segítségével bevételezhet, számlázhat, termékeket leltározhat akár egy IPAD-ról, akár egy Android okostelefonról. Partnerei között keresve egy gombnyomásra fel is hívhatja őket egy erre alkalmas készülékről. Teljes értékű mobil számlázó program Androidra és iOS-re, tabletekre.

Legjobban akkor használható, ha az Asztali (PC-s) rendszer kiegészítéseként használja, helyszíni rendelésfelvételre, az adatok lekérésére.

Ennek segítségével a raktáros akár a raktárban is be tudja vételezni az árut, készletellenőrzést hajthat végre, nem szükséges kivezetékezni oda egy számítógépet.

Olyan kollégáknak is tud hozzáférést adni, akik eddig nem látták a készletet (üzletkötők), de nem szeretné ha interneten keresztül bármikor megtennék ezt.

Offline, internet nélkül is működik

Alapbeállításként online a szoftver, viszont bizonyos feltételek mellett kérhető offline működéssel is, hiszen Magyarországon még mindig sok helyen belassul a mobilinternet, megnehezítve így a kollégák munkáját.

Offline verziónkban viszont elég reggel letölteni az adatokat, napközben internet nélkül dolgozhatnak (így kevésbé merül az akkumulátor), és elég délután felszinkronizálni a számlákat. Ehhez külön sorszám tartományon kell használni az üzletkötőknek a programot.

Üzletkötők csak a saját partnereiket látják

Ez szintén beállítás kérdése, hogy csak a saját partnereiket lássák, akikhez ők vannak beállítva üzletkötőnek. Csak az ő bizonylataikat, rendeléseiket látják, mást nem is. Külön raktárt is beállíthatunk a kollégáknak, illetve saját pénztárat is.

Bizonylatok

Megtekintheti teljes ügyvitelét egy mobileszközről, bárhol is van éppen. Gyors bizonylat készítésre is lehetősége van, amik rögtön bekerülnek a teljes ügyviteli rendszerbe. A bizonylatok készletkezelnek is, így a teljes készletkezelést is végezheti mobileszközön keresztül.

Távolról, egy külső raktárból is rá tudnak nézni, hogy milyen szállítóleveleket kell összekészíteniük, így a Komissiózás is sokkal gyorsabb könnyebb lehet, és még számítógépre sincs szükségük.

Kényelmesen, a raktárban sétálva ellenőrizhetik, hogy mindent összekészítettek-e.

Mobilnyomtatás

A bizonylatokat rögtön lehet is nyomtatni egy Bluetooth-os mobilnyomtatóval, vagy WIFI-s nyomtatóra (irodában). Ehhez mi a BIXOLON SPP-R310 nyomtatót ajánljuk, ez egy nagyon megbízható, strapabíró hőpapíros nyomtató, több mint egy napos üzemidővel.

E-mailben küldés

A bizonylatok e-mailben is küldhetőek, PDF mellékletként közvetlenül a programból

Gyors felvitel a korábbi vásárlások alapján

A partnert könnyen kitudjuk választani akár a közelben lévő partnerek közül is, akár a szállítási megnevezés (étterem neve, pl. SanyaChef) alapján is. Ezután a program felkínálja a korábban már vásárolt termékeit, de könnyen ajánlhatunk más terméket is neki gyorskereséssel.

Rögzítse megrendeléseit, emlékeztetőit rögtön

Rögzítse emlékeztetőit rögtön a rendszerbe, hogy azok bekerüljenek a partnerkartonba. A helyszínen megbeszélteket berögzítve azok megjelennek a kollégák gépén amikor legközelebb számlát írnak a partnernek, vagy éppen a partnerkartonban keresnek.

Ezek a jegyzetek, emlékeztetők addig nyitottak maradnak, amíg valamelyik kolléga el nem végzi őket, így Ön láthatja, hogy áll egy-egy project. Láthatja azt is, hogyha késésben vannak a kollégák, nem határidőre küldték el az árajánlatot például:
Rendelésfelvétel!

Gyors rendelésfelvitel – bárhol is van. Több üzletkötő egyszerre tudja berögzíteni a rendeléseket, ezek a rendelések befoglalják rögtön a központi készletet.

Árajánlat adás – képekkel

Sokan rengeteg időt töltenek el árajánlatok írásával. Sok idő összeszedni a képeket, termékleírásokat. Mobilalkalmazásunkkal egy gyorsfelvitel után pillanatok alatt elküldheti az Önök által megadott Excel sablon alapján összeállított, képeket is tartalmazó árajánlatot:

mobil számlázó program

mobil számlázó program

Termékek kezelése

Termékeket vihet fel a raktáros, amikor új termék jött, vagy végig tudja egyeztetni az árakat, készletet. Az üzletkötők látják a termék aktuális árait a rendszerben, a rendszer 5 árat tud kezelni, illetve ezen kívül egyedi árakra is fel van készítve.

Termékfotók

A termékhez lementett fotók alapján akár a raktárban is megkönnyíti a beazonosítást, vagy egy ügyfélnek is megtudja mutatni az adott terméket.

Kedvezmények

A központi gépeken beállított partner-kedvezményekkel dolgozik a mobil számlázó program is. Tehát ha olyan egyedi árat állítunk be, hogy XY partner 10%-ot kap egy termékcsoportból, onnantól kezdve az üzletkötők is úgy veszik fel a rendelést, alapból hozza nekik, nem kell rá figyelniük.

Munkalapok – Szervíz modul

Munkalapokat, hibajegyeket, beüzemelési jegyzőkönyveket vehet fel – a helyszínen. Rögzítheti a partnert, a hibaleírást, vagy éppen határidőt adhat meg a javításhoz.

Fénykép + GPS

A munkalap rögzítésekor berögzíti a program az aktuális poziciót GPS alapján, illetve le is fényképezheti a hibás alkatrészt, terméket, hogy a központban is lássák a hibát.

Felhasznált anyagok

A munkalap mellé berögzítheti, hogy milyen anyagokat épített be, használt fel a szervízelés, karbantartás során.

Bejövő számlák rögzítése

  • Kollégái rögtön felvihetik az útközben felmerült költségeket: tankolás, alkatrész vásárlás, segédanyagok vásárlása.
  • Rögtön le is fotózhatják a bizonylatot.
  • Ez rögtön bekerül az irodai rendszerbe is, nem kell külön felrögzíteni.
  • Gyors, hatékony.

Projektek kezelése

A kollégák a munkalapokat, elvégzett emlékeztetőiket rögtön egy-egy projekthez kapcsolhatják.

Így hónap végén látjuk, hogy melyik projekttel mennyi munkánk volt (munkaidőt is), illetve milyen költségek merültek fel a bejövő számlák felől, és mennyi árbevételt generált a kimenő számlák oldalán.

Rég nem rendelt partnerek

Üzletkötője a gyorsmenüben elérheti azokat a partnereit, akik rég nem rendeltek. Beállítható, hogy pl. 21 naponta rendelnek, és ha ezalatt nem készül számla vagy megrendelés, a rendszer megjeleníti a gyorsmenüben őket, ahonnan egy gombnyomásra felhívhatja őket az üzletkötő.

Túratervek kezelése

Slepptúrás kollégák útvonalát előre megtervezhetjük, optimalizálhatjuk azokat. A kollégák pedig a mobil számlázó program gyorsmenüjében pontosan látják, hogy mi a következő cím akihez menni kell.
Be tudják jelölni azt is, ha esetleg nem volt rendelés vagy nem volt ott senki a címen:

mobil számlázó program

mobil számlázó program