Számlázó Programom
Modulok

Deviza számlázás
EUR, USD, Angol, Német, Román, Francia és Szlovák nyelven. Pro Forma számlák készítése. Termékek több nyelven rögzíthetőek. Beszerzési és Eladási EUR ár is rögzíthető. Árfolyam lekérdezés az MNB oldaláról.

Proforma számlák

Ne fizesse ki az Áfát előre, amíg nem utalt partnere! Állítson ki hó végén inkább Proforma számlát, vagy Előlegbekérő levelet, így ha partnere nem utal időben, Cégének nem kell Áfát fizetnie az ügyletre. Az utalás napján pedig egy kattintással leszámlázhatja azt, úgy, hogy a teljesítés napja az utalás beérkezésének napja legyen.

Pénztár és bank modul

A pontos elszámolást segíti Pénztár és Bank modulunk, ahol több alszámlát hozhatunk létre a rendszerben, nap végén pedig egy napizárással látjuk melyik “számlán” milyen pénzmozgások voltak. Kiválóan alkalmas pl. több bolt elszámoltatására, vagy több bankszámlaszám vezetésére.

Egyedi ár modul

Fejlett kedvezmény rendszerünk nem csak 5 eladási árat és eseti kedvezmény százalékokat tud kezelni. Egyedi ár modullal akár minden egyes partnernél, partnercsoportnál, terméknél vagy termékcsoportonként is adhatunk kedvezményt. Megadhatjuk tehát, hogy Gipsz Jakab a nyílászárókból 20% kedvezményt kap, de a festékekből csak 10%-ot.

Projekt kezelés

Projekthez rendelhetjük az emlékeztetőket, és később a Projektek alakulását egy összesítőlapon láthatjuk. Ide sorolja az összes emlékeztetőt amit hozzárendeltünk, és százalékosan mutatja, hogy hogyan áll a projekt az elvégzendő feladatok és pénzügyi szempontból is (a bejövő és kimenő számlák alapján). Bővebb leírás.

CRM modul

A beépített CRM modullal pedig az érdeklődőket tarthatjuk nyilván, emlékeztetőket, teendőket rögzíthetünk velük, vagy korábbi vásárlóinkkal kapcsolatban. Vezethetjük kiszállásainkat, tárgyalásainkat a CRM-mel, amit a Google Naptárral összekötve akár kollégáink is láthatnak okostelefonon. Egy-egy nyitott emlékeztetőre a rendszer a főképernyőn figyelmeztet, így nem fogjuk elfelejteni azokat. Sokan használják azt a funkcióját is, hogy ha egy partnernél van nyitott emlékeztető, és közben egy másik kolléga számlát ír neki, egy kis buborékban figyelmeztet, hogy van neki egy Aktív emlékeztető: pl. adjunk neki katalógust, vagy kedvezményt, vagy éppen ne írjunk neki átutalásos számlát, bármi.

Gyártás modul

Ha késztermékeket, csomagajánlatokat, vagy éppen PC konfigurációkat készítenek, gyártás modulunk segítségével könnyedén megteheti azokat. Csak be kell állítani az “alkatrészeket”, és a számlakészítéskor nem a készterméket fogja levonni a szoftver, hanem az alkatrészeket. A másik lehetőség pedig, hogy előre legyártják a készterméket, ilyenkor a gyártás pillanatában történik a készletkezelés.

Excel export / import

Minden listánk, kimutatásunk Excel file-ba menthető, illetve PDF-be exportálható. Érdekesebb azonban Excel importáló funkciónk, ami nem csak a kezdeti termék és partner feltöltést könnyíti meg. Ha egy beszállítónknál árváltozás van, és elküldi nekünk azt Excelben, könnyedén lefrissíthetjük árainkat egy importálással.

Webáruház kapcsolat
Shoprenter, UNAS vagy XML fájlból

Megrendelések fogadása Shoprenter vagy UNAS webáruházakból, ezek rendszerezése, gyors utánrendelés leadás a beszállítók fele. Az elkészült számlákat pedig a Csomagfeladó programokba lehet exportálni (GLS,Trans-O-Flex, MPL). Legújabb fejlesztésünk az UNAS-hoz rendszerezi a vásárlókat, hogy honnan érkeztek, így láthatjuk hogy havi bevételeink mely része jött pl. a facebookról és mik jöttek az Adwords-ből például. Bővebb leírás.

Termékdíj modul

Termékenként beállítható az adott termékhez tartozó CSK kód mennyisége, a hónap végén pedig az eladások alapján a rendszer elkészíti a szükséges termékdíj-kimutatást.

Több raktáras készletkezelés
raktárközi mozgatással

Korlátlan számú raktár hozható létre, ezáltal elkülöníthetjük fizikai raktárainkat a programban éppúgy, mint virtuális-bizományos raktárainkat. Alkalmas az autók készleteinek kezelésére (például a mobilApp-ról), vagy ha több fizikai bolt egy rendszerben kezelésére. Itt beállítható, hogy minden bolt csak a saját számláit lássa, de egymás készletét láthassák.

Bejövő számlák nyilvántartása

Legyen tisztába kiadásaival. Rögzítse a programba bejövő számláit is, amit rendszerezni tud kategóriánként: adó, autó, árú, bérek, iroda. Hó végén pedig tisztán láthatja, hogy hogyan alakultak kiadásai. Ezeket a bejövő számlákat ráadásul Projektekhez rendelheti, így tisztán láthatja mennyire nyereséges egy-egy Projektje. Javasoljuk, hogy a bescannelt számlaképeket is rögzítse a rendszerbe, így azokat már akkor is előkeresheti, ha azokat leadta a könyvelőnek.

Előleg számlák

Egyedi gyártású, vagy egyedi rendelésű termékek esetén szükséges lehet előleget felvennünk, amiről előleg számlát kell készítsünk. Ez lehet a rendelés teljes összege, vagy csak egy bizonyos százalék. Lehet egyösszegű előleg, vagy tételesen kiírt az adott termékre. Ezeket mind támogatja a program, illetve akár több előleg számlát is összevonhatunk a későbbi végszámlára.

Vevői rendelések nyilvántartása

Rögzíthetjük azokat a rendeléseket, amiket most azonnal nem tudunk teljesíteni, csak a későbbiekben. Ilyenkor a program nem vonja le a készletet, csak befoglalja azt. Ezek a megrendelések mindaddig módosíthatóak, amíg le nem számlázzuk azokat.

Szerviz - munkalap modul

Munkalap modulunk a karbantartások, javítások nyilvántartását segíti. Áttekinthetjük a nyitott munkalapokat, átsorolhatjuk őket pl. várakozásra, vagy értesíthetjük az ügyfelet e-mailen ha elkészült a javítás. Ezeket egy gombnyomásra ki is számlázhatjuk, beleértve a munkadíjat és a felhasznált anyagokat is. Munkaidő nyilvántartás is tartozik a modulhoz, ahol a szervizes kollégák munkaidejét vezethetjük. Bővebb leírás

Gépnyilvántartás modul

Ennek segítségével a partnerekhez felrögzíthetünk olyan “gépeket”, de lehetnek ezek autók is, kávégépek, vagy más bérbe adott termékek, pl. nyomtatók, fénymásolók, bármi olyan, amiről nyilvántartást szeretnénk vezetni, mert pl. karbantartjuk őket. Tartozik ezekhez egy gépnapló ugyanis, amiben láthatjuk, hogy mikor vételeztük be a beszállítónktól, mikor adtuk el a partnernek, és mikor milyen javítást végeztünk rajta. Figyelmeztet továbbá a havi esedékes, vagy éppen negyedéves javításokra is, amiket így előre tervezhetünk vele.

Dokumentumok nyilvántartása

A munkalapok, emlékeztetők, ki és bejövő számlákhoz rögzíthetünk dokumentumokat is. Ezek lehetne PDF-ek, XLS-ek, képek vagy DOC-ok is. Ezek az adott partnernél is megjelennek, visszakereshetőek, így nem kell azokat a közös mappákból előkeresni, mindig kéznél lesznek.

Gyáriszám modul

Gyáriszámos, vagy IMEI számos termékek is vezethetőek a rendszerrel. Tartozik hozzá egy gyáriszám-történet is, ahol rákeresve egy adott gyáriszámra visszanézhetjük mikor vettük meg a beszállítótól és mikor adtuk el a vevőnek, illetve esetleg milyen korábbi javítások tartoznak az adott gyáriszámhoz.

Szállítói rendelések
minimum készlet alapján

Minimum készlet alapján felajánlja a program a rendelendő tételeket a beszállítóktól, de persze kézzel is felvihetjük azokat. A rendeléseket e-mailben elküldhetjük a beszállítónknak magyar, német, angol vagy francia nyelven is.

Beépített E-mail küldés
Minden egy helyen

Közvetlenül a programból küldhet e-maileket, akár korábbi sablonokból is. Ezek az e-mailek integrálódnak a szoftverrel, ugyanis a partnerkartonon is bármikor visszakereshető, hogy melyik kolléga milyen árajánlatot küldött X cégnek. Bővebb leírás.

Prémium verziónk a fenti összes modult tartalmazza. Rendelje meg most!

10.000Ft+áfa/hó.

(Bruttó 12.700 Ft/hó)
Eszközbővítés havi nettó 5.000 Ft/eszköz

Extra modulok

Túratervek kezelése

A kiállított számlák, szállítólevelek alapján összeállítható a másnapi túraterv a sofőröknek/üzletkötőknek. Térkép segítségével optimalizálható az útvonal, amit a kollégák mobilon tudják elérni. Bővebb leíráshoz kattintson ide.

Lejárati idő kezelés

Szoftverünk képes a lejárati idők kezelésére, LOT számok nyilvántartására a készlettel. Bővebb leíráshoz kattintson ide.

Üzletkötőknek Offline Mobilapp

Mobilappunk képes internet nélkül is működni. Az üzletkötők nem csak rendelést tudnak felvenni, hanem a helyszínen rögtön számlázni is tudnak, amit egy mobilnyomtatóval rögtön ki is nyomtathatnak. Bővebb leíráshoz kattintson ide.

Könyvelési feladás

A programban kiállított kimenő számlákat fel tudjuk adni a könyvelő programokba, így nem kell azokat külön berögzíteni. Főbb könyvelő programok: Tensoft, RLB, NTax, Taxa, Regram, Kulcs-Szoft

Adatgyűjtő modul
Cipherlab vezetéknélküli adatgyűjtővel is használható a program gyors bizonylatkészítéshez, leltárazáshoz. (A sima vonalkódolvasót alapból kezeli a rendszer)

 

Mi fog történni, miután kattintott a “Kérem a DEMÓ verziót!” gombra?

1. Kapni fog tőlünk egy üdvözlő e-mailt,
amiben küldjük Önnek a linket, amire kattintva elindul a letöltés

 

2. A szoftver letöltését követően
kövesse a telepítési utasításokat

 

3. Tesztelje bátran a programot,
közben hasznos tanácsokkal fogjuk ellátni

 

Mi is utáljuk a kéretlen levelezést (spam), ezért semmi olyan tartalmat nem fogunk küldeni az e-mail címére, ami nem a szoftverhez nyújt segítséget, harmadik személy részére pedig semmilyen körülmények között nem adjuk ki adatait!