Cikksorozatunkban a projektkezelési funkciónk hasznos felhasználását mutatjuk be. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy egy rendszer akkor tud jól működni, ha gördülékenyen, prompt tudunk mindenre reagálni, leszűrni a konzekvenciákat vagy akár újratervezni.

 

Második részünk a mobil applikációról szól.

 

Mobil applikáció

 

 

Okostelefonunk, tabletünk az életünk részévé vált, amit nagyon hasznosan be is tudunk vetni az üzleti életben is. A Számlázó Programom mobil applikációja az okostelefonokra és tabletekre szabott rendszerével biztosítja a helyszíni gyors számlázást, rendelésfelvételt, árajánlat és munkalap írását.

 

Nézzük meg részletesebben, mire is tudja Ön és kollégái használni mobiltelefonjukat, tabletjüket:

Egy számítógépen elkészített megrendelésből, árajánlatból, szállítólevélből akár a mobilon is készíthet számlát, amit a hordozható nyomtató segítségével a helyszínen ki is nyomtathat. A nyomtatás offline is működik, tehát nem feltétele az internet kapcsolat.

A bejövő és kimenő számlák fényképezésével és a megfelelő projekthez való hozzárendelésével lényegesen megkönnyítjük az Ön és kollégái dolgát. Csak készítsen a mobiljával, vagy bármilyen okos eszközével egy fotót a számláról, rendelje hozzá a megfelelő projekthez, és már kész is az adminisztráció.

Készletkezelést, foglalást, vagy akár kivételezést is megtehet mobilja segítségével, így Ön biztos lehet abban, hogy azt a terméket, amire a vevőjének szüksége van, nem fogják időközben kollégái eladni, hiszen Ön rögtön lefoglalta azt.

Kollégái, üzletkötői vagy éppen teherautói járják az országot, tehát tankolnak is. Az üzemanyag számláról elég csak egy fotót készítenie a kollégának, ad hozzá egy projektet, ahova az üzemanyagszámla kell, hogy tartozzon, és már Ön az irodájában látja is, hogy milyen költségeket kell a projektjéhez kapcsolni.

Emlékeztetőt állíthat be, hogy ne felejtsen el semmilyen fontos feladatot, amit a helyszínen letárgyalt ügyfelével. Az emlékeztető az esemény előtt egy órával értesítőt küld.

Nem fogadott hívásokhoz tartozó partnereket megnézheti az alkalmazásban, és rögtön felhívhatja az adott partnert.

Munkalapot rögzíthet, vagy folytathat, amihez lefotózhatja a sérült, javításra szoruló terméket, felviheti az észlelt hibát, javítást, felhasznált eszközöket – sőt alá is írathatja az elkészült munkát. A munkalapból rögtön számlát is készíthet, kinyomtathatja a mobil nyomtatóval akár a helyszínen is.

A helyszínen készült fotókat hozzárendelheti adott projekthez, sőt, meg is jelölhet rajta fontos részleteket, akár írhat is rá információt:

 

 

 

Ha messzire kell utaznia egy vevőjéhez, ha már ott van, feltérképezheti a közelben lévő ügyfeleket az applikáció segítségével. A szoftver GPS alapján felajánlja a közelben lévő ügyfeleket.

PC-s rendszerhez csatlakozik, felhős adatbázissal, ahol nyomon követheti, hogy merre jártak üzletkötői, szervizesei.

 

Egyéb hasznos mobil applikáció funkciók:

 

  • Gépnyilvántartás (pl. kihelyezett gépek havi karbantartásai)
  • Bejövő számlák kezelése
  • Termékkarton, partnerkarton módosítása, új információk felvitele
  • Kimutatások
  • Gyorsnézet – gyors-keresés cikkszám alapján
  • Térkép nézet a számlákhoz, emlékeztetőkhöz (hol dolgoztak az üzletkötők)
  • Rég nem rendelt partnerek listázása
  • GPS naplózás

 

Egészítse ki ügyviteli rendszerét a mobilalkalmazással, így termékei és partnerei adatai, készletei, számlái, szállítólevelei mindig kéznél lesznek. Üzletkötői pontos képet kapnak a partner kintlévőségeiről, korábbi vásárlásairól, részükre adott árajánlataikról, így azonnal, a helyszínen tudnak reagálni vagy válaszolni egy feltett kérdésre. Nincs szükség külön telefonálni az irodának, segítséget kérni, hogy nézzenek utána, ezután arra várni, hogy visszahívják a fontos információval. Sokszor kínos lehet egy ilyen várakozás, időhúzás…

 

Folytatjuk…

 

Ha Ön eddig hezitált, ragadja meg az alkalmat, és töltse le most a demo verziót: https://www.szamlazoprogramom.hu/demo-letoltese