Szoftverünk a teljes készletkezeléssel kapcsolatos ügyviteli funkciókat lefedi, kezdve az árajánlat készítéstől a számlázásig.

Minden bizonylat egy gombnyomással folytatható, mint pl. megrendelésből szállítólevél, a későbbiekben több szállítólevélből egy számlát készíthetünk.

A szoftver több raktárat is tud kezelni, ezeket raktárközi mozgással tudjuk egymás között mozgatni, vagy közvetlenül be is vételezhetünk pl. az autó készletébe.

webaruhaz_kapcsolat

Népszerű modulunk a webáruház kapcsolat.

Ahol a napi megrendeléseinket lehívhatjuk, és beimportálhatjuk őket a programba. Ezek azonnal foglalják a készletet. UNAS webáruház esetén itt még azt is látjuk, hogy honnan jött a rendelés: facebook vagy google, amit a szoftver le is ment az adott partnerhez, így később statisztikát is készíthetünk abból, hogy honnan jött több megrendelés.

A szoftver figyelmeztet

Ha olyan valós készletet szeretnénk eladni, ami valakinek félre van téve. Ha esetleg egy másik kollégánk készítette azt, akkor sem tudjuk eladni egy másik vevő foglalását. Ugyan engedi a program (hisz lehet olyan eset, amikor később jönnek érte), de figyelmeztet rá, így mi dönthetünk! Természetesen akár le is tilthatjuk, hogy semmiképpen ne engedjen mínuszba menni a szoftver.

vevoi-rendelesen
rendelesek2

Megrendeléseinket rendszerezhetjük.

Például a következők szerint: új rendelések, új webes rendelések, termékre váró, kiadható, összekészített, futárra vár és teljesült. Ezeket mind mi tudjuk megadni, és még akár tetszés szerinti színkódokat is adhatunk hozzá.

A beérkezett megrendelések.

A megrendeléseket többször is feldolgozhatjuk (jellemzően reggel szokták majd pl. 2-kor), és azokból a rendelt termékekből amiből nincs készlet, leadhatjuk a beszállítóink felé a megrendelést. Ilyenkor figyelembe veszi a szoftver a jelenlegi készletet, foglalásokat, minimum készletet és a már leadott szállítói rendeléseket.

utanrendeles
keszletek

A termékek készletállapota mellett látszódnak a foglalások, és az így kapott szabadkészlet. Még érdekesebb, hogy rögtön látjuk a bejövő szállítmányokat is, a hozzá tartozó várható érkezési időponttal!