[vc_row][vc_column][aboutbox title=”Projektek kezelése” sub_title=” bejövő, kimenő számlákkal, emlékeztetők, munkalap nyilvántartásával.”]Minden bizonylathoz be lehet rögzíteni, hogy melyik projekthez lett kiállítva, így a projekt lapon egyszerre láthatjuk a beszállítóink és a vevőink számláit. Láthatjuk milyen állapotban van a projekt, folyamatban van, beszállítóra vár, ezeket mi tudjuk beállítani.

Kollégáink a mobilapp-on keresztül fényképeket is küldhetnek be, közvetlenül a projektekhez. Ha úgy látjuk, hogy a kollégáknak a munkalapok kezelése helyett egyszerűbb megoldás kell, akkor ezzel teljesen le lehet egyszerűsíteni az adminisztrációt, még azoknak a kollégáknak is akik nem túl jártasak a mobilokkal:

Az emlékeztetőket is látjuk, hogy hány nyitott teendő és hány elkészült munkafázis tartozik hozzá. Ráadásul a naptár nézetet kérhetjük a programtól projektek szerint is:

Láthatjuk meddig tart a projekt, mikor kezdődött, és hogy azon belül milyen munkalapok, emlékeztetők kerültek bele.

A projekthez tartozó dokumentumokat, képeket is meg tudjuk nézni a csatolmányok között.

A projekthez tartozó utókalkulációt folyamatosan számolja a program így láthatjuk mennyit költöttünk rá, illetve mennyi a várható bevétel.

 

Projekt kezelés

Projekt kezelés

Projekt kezelés

[/aboutbox][/vc_column][/vc_row][vc_row effect=”flipInY”][vc_column width=”1/2″ is_slider=”0″ slide_speed=”4500″ css=”.vc_custom_1454697818844{border-radius: 2px !important;}”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]