[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mobilalkalmazás üzletkötőknek, területi képviselőknek
Helyszíni rendelésfelvétel, számlaírás és nyomtatás
Offline is elérhető!

 

Iphone/Android eszközökön is elérhető, gyors számlázás tesz lehetővé a helyszínen

Kiemelt funkcióink üzletkötős partnereinknek

 

  • Üzletkötőnként más-más sorszámtartomány
  • Bizonylat nyomtatása mobilnyomtatón
  • Autón lévő készletek kezelése
  • GPS naplózás
  • Aláírhatóak a bizonylatok a mobil képernyőjén
  • Napi elszámolás lista készítés az irodai gépről Excelben

 

 

Gyors számlakészítés mobilon:

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_135x40Download_on_the_Mac_App_Store_Badge_US-UK_165x40googel-play-badge_40

A leginnovatívabb számlázó program, ami mobilon is elérhető!

Alkalmazásunk akkor a leghasznosabb, ha asztali ügyvitelünkkel együtt használja!
Ráadásul használhatják egyszerre Windows-ból és Tabletekről is!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”681″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Mit tud a mobilalkalmazás?

A mobilalkalmazás segítségével bevételezhet, számlázhat, termékeket leltározhat akár egy IPAD-ról, akár egy Android okostelefonról. Partnerei között keresve egy gombnyomásra fel is hívhatja őket egy erre alkalmas készülékről.

Legjobban akkor használható, ha az Asztali (PC-s) rendszer kiegészítéseként használja, helyszíni rendelésfelvételre, az adatok lekérésére.

Ennek segítségével a raktáros akár a raktárban is be tudja vételezni az árut, készletellenőrzést hajthat végre, nem szükséges kivezetékezni oda egy számítógépet.
Olyan kollégáknak is tud hozzáférést adni, akik eddig nem látták a készletet (üzletkötők), de nem szeretné ha interneten keresztül bármikor megtennék ezt.

Offline, internet nélkül is működik

Alapbeállításként online a szoftver, viszont bizonyos feltételek mellett kérhető offline működéssel is, hiszen Magyarországon még mindig sok helyen belassul a mobilinternet, megnehezítve így a kollégák munkáját. Offline verziónkban viszont elég reggel letölteni az adatokat, napközben internet nélkül dolgozhatnak (így kevésbé merül az akkumulátor), és elég délután felszinkronizálni a számlákat. Ehhez külön sorszám tartományon kell használni az üzletkötőknek a programot.

Üzletkötők csak a saját partnereiket látják

Ez szintén beállítás kérdése, hogy csak a saját partnereiket lássák, akikhez ők vannak beállítva üzletkötőnek. Csak az ő bizonylataikat, rendeléseiket látják, mást nem is. Külön raktárt is beállíthatunk a kollégáknak, illetve saját pénztárat is.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Bizonylatok

Megtekintheti teljes ügyvitelét egy mobileszközről, bárhol is van éppen. Gyors bizonylat készítésre is lehetősége van, amik rögtön bekerülnek a teljes ügyviteli rendszerbe. A bizonylatok készletkezelnek is, így a teljes készletkezelést is végezheti mobileszközön keresztül. 

Távolról, egy külső raktárból is rá tudnak nézni, hogy milyen szállítóleveleket kell összekészíteniük, így a Komissziózás is sokkal gyorsabb könnyebb lehet, és még számítógépre sincs szükségük.

Kényelmesen, a raktárban sétálva ellenőrizhetik, hogy mindent összekészítettek-e.

Mobilnyomtatás

A bizonylatokatat rögtön lehet is nyomtatni egy Bluetooth-os mobilnyomtatóval, vagy WIFI-s nyomtatóra (irodában). Ehhez mi a BIXOLON SPP-R310 nyomtatót ajánljuk, ez egy nagyon megbízható, strapabíró hőpapíros nyomtató, több mint egy napos üzemidővel.

E-mailben küldés

A bizonylatok e-mailben is küldhetőek, PDF mellékletként közvetlenül a programból

Gyors felvitel a korábbi vásárlások alapján

A partnert könnyen kitudjuk választani akár a közelben lévő partnerek közül is, akár a szállítási megnevezés (étterem neve, pl. SanyaChef) alapján is. Ezután a program felkínálja a korábban már vásárolt termékeit, de könnyen ajánlhatunk más terméket is neki gyorskereséssel.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”804″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”809″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Rögzítse megrendeléseit, emlékeztetőit rögtön

Rögzítse emlékeztetőit rögtön a rendszerbe, hogy azok bekerüljenek a partnerkartonba. A helyszínen megbeszélteket berögzítve azok megjelennek a kollégák gépén amikor legközelebb számlát írnak a partnernek, vagy éppen a partnerkartonban keresnek. 
Ezek a jegyzetek, emlékeztetők addig nyitottak maradnak, amíg valamelyik kolléga el nem végzi őket, így Ön láthatja, hogy áll egy-egy project. Láthatja azt is, hogyha késésben vannak a kollégák, nem határidőre küldték el az árajánlatot például.
Rendelésfelvétel!
Gyors rendelésfelvitel – bárhol is van. Több üzletkötő egyszerre tudja berögzíteni a rendeléseket, ezek a rendelések befoglalják rögtön a központi készletet.

Árajánlat adás – képekkel

Sokan rengeteg időt töltenek el árajánlatok írásával. Sok idő összeszedni a képeket, termékleírásokat. Mobilalkalmazásunkkal egy gyorsfelvitel után pillanatok alatt elküldheti az Önök által megadott Excel sablon alapján összeállított, képeket is tartalmazó árajánlatot:


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Termékek kezelése

Termékeket vihet fel a raktáros, amikor új termék jött, vagy végig tudja egyeztetni az árakat, készletet. Az üzletkötők látják a termék aktuális árait a rendszerben, a rendszer 5 árat tud kezelni, illetve ezen kívül egyedi árakra is fel van készítve.

Termékfotók

A termékhez lementett fotók alapján akár a raktárban is megkönnyíti a beazonosítást, vagy egy ügyfélnek is megtudja mutatni az adott terméket.

Kedvezmények

A központi gépeken beállított partner-kedvezményekkel dolgozik a mobilapp is. Tehát ha olyan egyedi árat állítunk be, hogy XY partner 10%-ot kap egy termékcsoportból, onnantól kezdve az üzletkötők is úgy veszik fel a rendelést, alapból hozza nekik, nem kell rá figyelniük.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”816″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”817″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Munkalapok – Szervíz modul

Munkalapokat, hibajegyeket, beüzemelési jegyzőkönyveket vehet fel – a helyszínen. Rögzítheti a partnert, a hibaleírást, vagy éppen határidőt adhat meg a javításhoz.

 

Fénykép + GPS

A munkalap rögzítésekor berögzíti a program az aktuális poziciót GPS alapján, illetve le is fényképezheti a hibás alkatrészt, terméket, hogy a központban is lássák a hibát.

Felhasznált anyagok

A munkalap mellé berögzítheti, hogy milyen anyagokat épített be, használt fel a szervízelés, karbanatartás során[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Bejövő számlák rögzítése

Kollégái rögtön felvihetik az útközben felmerült költségeket: tankolás, alkatrész vásárlás, segédanyagok vásárlása.

Rögtön le is fotózhatják a bizonylatot.

Ez rögtön bekerül az irodai rendszerbe is, nem kell külön felrögzíteni.

Gyors, hatékony.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”819″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”821″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Projektek kezelése

A kollégák a munkalapokat, elvégzett emlékeztetőiket rögtön egy-egy projekthez kapcsolhatják.

Így hónap végén látjuk, hogy melyik projekttel mennyi munkánk volt (munkaidőt is), illetve milyen költségek merültek fel a bejövő számlák felől, és mennyi árbevételt generált a kimenő számlák oldalán.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Rég nem rendelt partnerek

Üzletkötője a gyorsmenüben elérheti azokat a partnereit, akik rég nem rendeltek. Beállítható, hogy pl. 21 naponta rendelnek, és ha ezalatt nem készül számla vagy megrendelés, a rendszer megjeleníti a gyorsmenüben őket, ahonnan egy gombnyomásra felhívhatja őket az üzletkötő.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”823″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

[vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Túratervek kezelése

Slepptúrás kollégák útvonalát előre megtervezhetjük, optimalizálhatjuk azokat. A kollégák pedig mobilon pontosan látják, hogy mi a következő cím akihez menni kell.
Be tudják jelölni azt is, ha esetleg nem volt rendelés vagy nem volt ott senki a címen:


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]