Webáruházak összekötése

UNAS, Shoprenter, vagy Magento alapú áruháza van?

Esetleg még nincs, de már gondolkozik a cserén / webáruház nyitáson?

Növelje bevételét hatékony webáruház kapcsolattal!

Minden egy helyen, ami az online értékesítéshez szükséges.

Kész API kapcsolataink révén rövid határidővel vállaljuk a webáruház összekötését, egyedi beállításokkal az alábbi szinkron opciókkal:

Alap API kapcsolat:

  • Rendelés szinkron: a webáruházban leadott rendelések automatikusan a programba kerülnek
  • Árak szinkronizálása: alap eladási ár automata feladása webáruháznak a számlázóból
  • Készlet feladása az áruháznak (egy raktár)

Bővített kapcsolat esetén számtalan további lehetőséget is kérhet, íme néhány példa partnereinknek készült egyedi fejlesztésekből:

  • Státusz szinkron oda-vissza: akár az áruházban, akár a számlázóban vált státuszt, a rendelés a másik oldalon is átbillen. Így nem csak azt értük el, hogy mindkét felületen ugyanaz jelenik meg, hanem azt is, hogy pl. a számlázóban feladott futár rendelés után a státusz automatán átvált az áruházban „futár megrendelve” állapotra, így a vevő máris automata levelet kap a folyamat előrehaladásáról.
  • Bizonylatból bizonylat, API feladással: rendelésből díjbekérő, előlegszámla, számla >> mindegyik sorszám az áruházba átadásra kerül, így a Ön mind a webáruházban mind a számlázóban látja melyik rendeléshez melyik bizonylatok tartoznak
  • Termék név, feladás áruháznak egyedi paraméterek alapján: akár arra is van lehetőség, hogy a számlázóban és a webáruházban ugyanazt a terméket más névvel szerepeltessük.
  • A partnerhez beállított árakat át tudjuk szinkronizálni az UNASba, aki a webshopba belépve már a saját árain tudja leadni rendelését
  • Árak kezelésében nem csak az ár 1-5 sort tudjuk feladni, hanem egyedi beállítással akár a termékakciók is kezelhetők. API kapcsolat révén nem csak az akciós ára adható át a webáruháznak, hanem az akciós időszak is megjelölhető a számlázóból! (Az akció kezdete és vége is átküldhető az áruházba.)
  • Az egyedi árak vevőcsoportokhoz rendelésén kívül, több vevőcsoport kombinált egyedi termékcsoport árak feladására is van lehetőség. További extra, hogy az ársoros és százalékos kedvezmények is webáruházba küldhetők.
unas kapcsolat