Új fejlesztéseink során elsődleges szempont volt a gyors számlázás, hiszen a legtöbben a számlázó program sok modulja közül a számlázás funkcióját használják leggyakrabban.

Gyors számlázás

Gyors számlázás

Partner kiválasztás
Számlázás közben a gyorskereső funkciót a bal felső részen lévő nagyító gommbal vagy az F7 gombbal tudja behozni.
Ez keres a partnernévben (Gipsz Kft), címben (Szent István krt), szállítási címek megnevezéseiben (Gombás Étterem), kapcsolatartóban (Gipsz Jakab), sőt még a telefonszámokban is (mondjuk a vége 6299), ha épp telefonon vesszük fel a rendelést. Ennek segítségével tényleg villámgyorsan megtaláljuk azt akit keresünk, próbálja ki!

 

 

Termék felvitel
A Gyorsfelvitel gomb behozza a terméklistát ahol alul megjelennek a már rögzített tételek is. Egy adott szűkítést megadva (Stihl elektromos) addig nem ugrik el a szűkítésről a program, amíg mást be nem írunk. Ha egy gyártótól vételezünk be egy kamionnyi árut, ez nagyban meggyorsítja a rögzítést. Hatalmas előnye még a funkciónak, hogy az adott partner által korábban vásárolt termékeket más háttérszínnel ki tudja emelni, így látjuk, hogy a vásárlónk korábban miket vitt. Ugyanígy az akciós termékeket is ki tudja emelni más színnel.

 

 

Legújabb termék gyors-keresésünk talán a legfontosabb a gyors számlázásban:

A partner alatt közvetlenül megjelenő beviteli mezőbe (Gyorsgomb: F6) elég csak elkezdeni gépelni a termék nevét, cikkszámát, vagy lecsipogtatni a vonalkódot, máris behozza a találati listát, amiből kiválasztva egy enterrel már rá is vihetjük a bizonylatra az adott terméket. Egyszerű, és gyors!

Gyors számlázás

Gyors számlázás