Mobilalkalmazásunk új verziójában tovább fejlesztettük a gyors keresést, ezzel is gyorsítva pl a számlázást.

Termékek között keresésnél (tehát pl. amikor az üzletkötő a vevőnél állva veszi fel a rendelést) elég szóközzel elválasztani a keresési szempontokat. Kis/nagybetű, ékezet nem számít, ha két kulcsszót szóközzel elválasztva beírunk, mint pl. a képen a “viz 2l”, gyorsan megkereshetjük a 2L-es ásványvizeinket. Ékezet nem számít, és az sem, hogy 2L ásványvíz, vagy xxx ásványvíz 2L-nek van-e írva. Számlázás során gyorsan megtalálhatjuk a termékek így.

Főleg azon felhasználóinknál hasznos, akik méretek (40mm), anyag (réz, alu) vagy teljesítmény (150W) adatok alapján rengeteg (több ezer) termékkel dolgoznak.

Tovább könnyítettük terepen dolgozó kollégák munkáját azzal is, hogy a főmenüben a gyorsnézet egy új helyen is keres:

Ahogy a példán látszik, a Horváth nevű cégre kerestünk rá.

Lássuk a keresési eredményeket (a kedves olvasó eldöntheti, hogy neki ebből mi az igazán praktikus)

Keres egyrészt a cégnévre, így felhozta a példában a Horváth Jenő ügyfelünket. Ez hasznos akkor, hogyha nem tudjuk pontosan a cég nevét.

Keres másrészről a kapcsolattartók között, ez akkor különösen jó, ha csak az rémlik, hogy kihez indultunk, a cég név másodlagos (vagy elfelejtettük!)

Keres cégnév szerint a kiállított számlákra, emlékeztetőkre, munkalapokra is, ez a szervizes kollégáknak hasznos, hogy kikeressék a nyitott munkalapot.

+ Újdonságként pedig a gépek között is keres a gépnyilvántartásban: gép neve (pl. HP Printer P1006), típusa, vagy gyári-száma alapján.

 

kereses kereses_termekek