Baló Noémi – Balobau Kft: „Könnyű kezelésű komplett ügyviteli program, mellyel rengeteg féle lekérdezés egyszerűen végezhető.
Segítőkész csapat, nagyon jó a kapcsolattartás, minden kért módosítást megpróbálnak megoldani, folyamatosan „testreszabják” a programot.”

Sea-Watch Búváráruház – Szabó Bálint: „Kitűnő a készletkezelés, a partner kezelés és a beépített kimutatások segítségével nagyon jó statisztikákat lehet készíteni. Igényeink szerint testre szabták a szoftvert, hogy tökéletesen illeszkedjen a mindennapi üzletmenetünkhöz. pl. speciális keresések, kimutatások, vonalkód design, stb. A számla készítés gyors és egyszerű feladat, remekül dolgozik a vonalkód olvasónkkal, arról nem is beszélve, hogy tökéletesen összedolgozik a webshopunkkal. Összességében nagyon megvagyunk elégedve a szoftverrel és a supportal, terveink szerint még sokáig fogjuk használni a Számlázóprogramom szoftverét.”


Cimre József – Szerszámker: „Több mint tíz éve használja a cégem a programot és csak pozitívan tudok róla írni, folyamatos fejlesztés, segítőkész forródrót. Nem tudok hirtelen olyan modult ami nem lenne elérhető.Mivel nem vagyok egy nagy számítógép túdor, online belépéssel karba tett kézzel” nézem végig, hogy oldják meg a problémámat.”


Endrédi Péter – ACE-IMPORT Kft. – „Ez már az ötödik számlázóprogramunk. Volt olyan is, amit személyre szabottan készítettek el. 2010-ben kerestem egy korszerűbb számlázóprogramot webshop kapcsolattal. Kipróbáltam a piacon lévő összes szoftvert, és egyértelműen az e-szoftver számlázóprogramja tűnt a legkorszerűbbnek. Azóta is rendszeresen bővül hasznos funkciókkal. Bátran állítom, ha ebben a szoftverben valaki nem találja meg a számára legideálisabb adatrögzítési módot, keresést, szűrést vagy kimutatást arra igazából már nincs is szüksége.”

Zádori Csaba – „Egyedi igényekhez maximálisan jól alakítható, rugalmas, egyszerűen használható és remek terméktámogatással rendelkező szoftver. Értéke messze felülmúlja az árát.”

További esettanumányaink:

Esettanulmány #1

Esettanulmány #2